Aktiviteter

Her finder du de forskellige tilbud, du kan benytte i Friends & Family

Familiesamlinger​

Hygge, samvær og andre aktiviteter

Om onsdagen byder vi varmt velkommen til vores familisamlinger. Kom til en hyggelig eftermiddag og samvær med andre familier. Vores frivillige inviterer børnene ind til sjove og spændende lege og lektiehjælp. Mens børnene leger eller får hjælp til lektierne, kan de voksne deltage i hygge, snak og andre aktiviteter. Aftenen afsluttes med en masse hygge og et fælles måltid mad.

Familienetværket mødes hver anden onsdag i lige uger i Kirken i Kulturcenterets lokaler.

 
arrangementer friends family nordvest
walk and talk aktiviteter for udsatte familer nordvest

Walk & Talk

Vandreture, fællesskab og overskud

Til Walk & Talk sætter vi fokus på at styrke personligt velvære og sund livsstil. Vi mødes til en vandretur i naturen. Sammen oplever vi glæden og roen ved at være i naturen og i fællesskabet – og hvordan motion og bevægelse kan øge vores velvære og overskud i hverdagen. Der vil være indlæg og undervisning om sund kost og sund levevis. I alt ca. 3 timer.

Vi mødes hver tirsdag formiddag.

Formiddagscafe

Snak, fysiske øvelser og frokost

Formiddagscafeen er for voksne, som har mulighed for at komme i dagtimerne. I formiddagscafeen begynder vi ofte med lidt lette fysiske øvelser, inden vi ud fra et kort indlæg snakker om relevante emner, og hvad der fylder i hverdagen for os hver især. Til sidst laver vi et sundt frokostmåltid sammen og spiser i fællesskab.

Formiddagscafé for voksne hver anden onsdag i ulige uger.

formiddags cafe arrangementer friends family
kvinder mødes i familienetvaerket family & friends nordvest københavn

Lektiecafe

Vores Lektiecafe er for børn og unge

Et tilbud til folkeskolebørn, som har brug for hjælp med skoleopgaver, det danske sprog eller til at finde rundt i danske skolesystem.

Her er voksne og unge som er klar til at give en hånd med det, som er svært eller tage en god snak om skolen. Her er der også plads til at slappe af og hygge, mens du laver dine opgaver.

Udflugter

Ferieaktiviteter og udflugter

Flere gange årligt arrangerer vi familieudflugter. Udflugterne ligger typisk i vinterferie, maj og efterårsferien. Vi har blandt andet været i Zoologiske have, på Eksperimentariet og Arbejdermuseet, Dyrehaven & Bakken.

udflugt arrangement friends family kbh nv
fritidsaktiviteter børn unge skolebørn

Børn og unge

Drageflyvning og fodbold+

I børnenes sommerferie tilbyder vi aktiviteter hver uge i en af de nærmeste parker. Der er drageflyvning, snobrødsbagning, fodbold m.m.

Der planlægges bl.a. en hel uges aktiviteter for børnene med en stor afslutningsfest om fredagen.

Har du lyst til at være med til vores aktiviteter?

Skriv til

peter.mikkelsen@kulturcenter.dk
for nærmere information.

Friends & Family

Support til familier i København NV